sábado, 9 de janeiro de 2010

comensa el viatge!!

Hola amigues i amics!

Com ja debeu saber, encara no hem arribat a Buenos Aires!!!

Quan hem pujat a l'avió de Barcelona, ens hem hagut d'esperar 3 hores a dins pq arrenqués, ja que l'aeroport de Frankfurt estava nevat, i ningú ens deia res, només veiem "asafatus" passant aigua i sucs, q dius "no cal senyor...".

Un cop hem arribat a Frankfurt, a les 12:30, ens han dit q els de Buenos Aires ja volaven, "moltes gràcies per esperar-nos eh!". Després de fer una cua de 3 hores, tothom ben emprenyat per allà, i entén l'alemany clar...

Total, que el vol no surt fins demà al matí, i avui ens han pagat una nit d'hotel pijet, amb sopar i esmorzar inclòs, no ens podem pas queixar...Tenim sauna, gimnàs, internet gratis...mira tu, un dia a Frankfurt, tot ben nevadet i ben bonic! Un fred que pela i nosaltres amb la mínima roba per arribar a l'estiu d'allà!!!

Així que de moment correm x aquí Europa, aneu "al tantu" no ens trobéssiu pas voltant per Barcelona!!!

Bé, ja us anirem informant de les aventures!!!

Molts petons, i us trobem moooolt a faltar!!!

Ainhoa i Marina

4 comentários:

  1. Uaaaaaaaaaaau!
    Ainhoa, no deixaràs mai de sorprendre'm? Us trameto des de Barcelona (també freda, però sense neu) moooooooolt bones vibracions (i espero no veure-us per aquí en uns quants dies). Petons!

    ResponderExcluir
  2. Ves per on.......a Alemania, encara no haviau pas anat.......
    Bé.....és una manera de començar el viatje; amb molt de relax i amb "luxe"...potser serà l'únic luxe que viereu en 8 mesos.....
    Imagino que hores d'ara, estareu a l'avió amb ganes d'arribar ja a l'estiu de Buenos Aires.

    Una abraçada a totes 2

    Mercè

    ResponderExcluir
  3. que us vagi de perles nenes, igual ens trobem por ahi aquest any...
    bones aventurilles!
    *marta

    ResponderExcluir
  4. Marina!!!! q buena idea lo dl blog! espero q t vaya muy bien alli y vivas experiencias increibles, d lo q estoy segura. t mando muchos besitos dsd aqui. juan pedro ns va a dejar ya, ya t pondre al dia cuando empiece el plan de acoplamiento y conozca a la familia. muak!

    ResponderExcluir