quarta-feira, 20 de janeiro de 2010

Cap de setmana a Uruguay

Hola corazones!!!

Què tal tot?
Nosaltres guay del Paraguay!
Vam estar tot el cap de setmana a Montevideo (Uruguay) i ens va encantar (sí Giné, ens va encantar, confirmem que és molt bonic)! Estavem a casa el Guillem (cosí Ainhoa) amb la família amb la qual comparteix pis i ens van acollir molt bé!
La ciutat és tranquil·la i agradable, bon lloc per viure! Tenen platges a la ciutat, una mica brutes i marrons (ja que no és mar, és el Rio de la Plata!!!) però ja fa el fet!
Dissabte vam fer una mica de turisme, i com vau veure ens vam trobar una Font de Canaletes, molt bo! Va ser una jornada molt culé, pq a la tarda vam estar veient el Barça-Sevilla!
A la nit vam decidir integrar-nos en la festa Montevidaense, i vem fer un sopanet a casa amb Daikiris! Vem acabar ballant cúmbia i regueton com bojos! El Guillem ja és un crack del ritme llatí, jejej! La festa va ser molt divertida, i anavem amb un mexicà que era boníssim!
El diumenge de relax, vam anar a la platja-riu que s'hi estava mb, però tanta gent! Va ser molt bo pq de sobte tothom va començar a aplaudir i no sabiem pq! Es veu que s'havia perdut una nena i és la seva forma de dir-ho, pq així els pares se n'enterin, i per on passa la nena (que la van passejant amunt i avall), la gent va aplaudint! Sort q al final van trobar als pares, q no es van ni immutar per cert!
Els uruguayos estan enganxadíssims al mate, van amb el termo i el mate tot el dia, a comprar, conduint el bus!!!No poden parar de beure'n!

I bueno...dilluns 25 hores de bus cap a Asunción (Paraguay), i aquí estem!

Ja us explicarem la nostra aventureta paraguayense!

Petonets canelonets!

3 comentários:

  1. Quants paisos porteu ja!? Si aneu tan de pressa fareu el viatge en 4 mesos jejej.
    Un petonet a les 2!!.
    Montse

    ResponderExcluir
  2. Guai del Paraguay........
    Ja us deia jo que el significant de l'aplaudiment és diferent......us apladien a Buenos aires perquè van pensar que erau 2 nenes perdudes!!!!!!!!!

    Una abraçada

    Mercè

    ResponderExcluir
  3. bona bona merceeee... una mica perdudes si que anavem ji ji ji ji ara venim d'una missa evangelista! ja us explicarem... també ens hem perdut i tambe hem acabat aplaudint! muaaaaaaaaaa

    ResponderExcluir