sexta-feira, 29 de janeiro de 2010

alguna fotito....





aqui nomes algunes fotitos!!!
Iguaçuu.... com us vam dir sens va acabar la bateria al fer 4 fotos! aixi k teniu nomes una duna de les grans cascades, pero amb aixo no us podreu acabar d'imaginar el que realment son! INCREIBLEEEEEES!!!!
despres teniu una foto d'una comunitat rural (un asentamiento) al qual vam portar un nen (Wilson) que estava vivint al carrer, sobre uns cartrons i enganxat a les drogues... a que tornes amb la seva germana! la seva germana es va alegrar moltissim de veure'l i es va comprometre a cuidar-lo i acollir-lo! en la seguent sortim amb el Wilfrido (germa del Ronaldinho! si o noooo???), que era un dels educadors familiars d'Abrazo!
a la ultima sortim amb el nostre actual germanet "Thiaguinho da mangueira"!!! el noi que ens acull a rio i amb el qual viurem durant les proximes setmanes!!! en poques hores agafem un bus cap a Rio, ja en tenim ganes, d'estar alla, coneixer la gent, treballar una miqueta..... preparar el carnavaaal!
un petonas gegaaaaaaant a toootes i tooots!!!! muai muaaaaaaaaaai

Um comentário:

  1. Nenes!!

    Brasil brasil no??? Us encanta!!

    Com va?? Veig que esteu molt felices!!Les vostres cares ho mostren i els escrits tmb!

    La foto de les cascades és impressionant sembla aquelles imatges que es veuen en els reportatges!

    I ara què¿ cap a Rio eh.... Carnaval carnaval!! Serà grandissim ... però nose si superarà el de la Vila del Pingüí...jejej

    Molts petonets!

    ResponderExcluir