quinta-feira, 11 de março de 2010

Xaooo xaooo RiooooO!!!



boa tarde minininuuuuus!!!!
... bueno! ultimes hores a Rio de Janeirooo!!! siii, finalment marxem!!! mig tristetes, pero sabent que hem de continuar el viatge i amb ganes de coneixer coses noves!!!!! ara ens espera una zona que sembla super xulaaaaaaa i tenim moltes ganes!!! Aquests ultims dies han estat mes entretinguts, mes divertits i ara sap mes greu marxar!!! Un cop parlat amb el germa (thiago) i concloure la nostra feina (o no feina) a la favela hem intentat oblidar el petit "fracas" a l'hora de treballar i acabar de disfrutar els dies aqui! sortint amb la familia, amics, coneixent altres projectes (alguns de mooolt interessants...), en fii sense perdre el temps!!!
ara fins hi tot ens sap greu deixar la favela, els seus carrers pudridets, els veins pesats que posen musica a totes hores de tot tipus, l'oloreta a clavaguera, l'aigua que a vegades ve i a vegades no, els ventiladors que s'apaguen... jejejejeje els X-tudos!!! us n'hem parlat??? bueno, els X-tudos esperem no abandonlar-los del tot! a Natal ja n'haviem provat i els millors, aixi que continuarem menjaaant!!! ostres, els haurieu de veure! ens estem plantejant d'importar una caravana de X-tudos a barna! BUeno, son uns entrepans molt interessants: pa tipu d'hamburguesa i a dins hi trobes: un ou ferrat, una hamburguesa, bacon, pernil dolç, formatge, enciam, tomaquet i patata palla... aixo amanit amb ketxup i mayonesa....mmmmmmmm! una delicia! i tot aixo per 1euro! jajjaja ja us podeu imaginar! ben viciadeeees!!!
total... que dema a les 8 i mitja del mati agafem un avionet que ens portara cap a Salvador de bahia!! yuuuhuuu! alla segurament estarem o en un altre couchsurfing o en un camping d'un amic d'un amic... ainda esta por ver! i anirem o uns dies a unes montanyes de l'interior que ens han dit que son una passada i hem vist fotos impressionants o anirem a una illheta (morro de sao paulo) que esta apropet de salvador i que ens han dit que es de l'estil d'ilha grande pero mes petitet! vaya... que no sabem que triar!!! que farieu vosaltre? bueno, si no estem pensant que sempre es pot fer una cosa primer i despres l'altre jejejeje ja veurem!

bueno, no us vull fotre el rollo que sino despres us canseu de llegir!!! Ara a fer la maleteta, que despres d'un mes ho tenim tot desparramat per l'habitacio!! a despedir-nos de los mas proximos i a no dormir-nos!!!! un petonas ben foooooort a tots!!!!
fotos (despedida familiar, primer dels sopars! avui en fem un altre, i l'laltre a la ilha grande...)

Nenhum comentário:

Postar um comentário