sexta-feira, 26 de março de 2010

..........Bahianaaaas........





uiiiii! quan de temps sense noticies, bueno senyal de que hem estat ocupadetes!!!
aqui teniu algunes fotos de la chapada diamantina! un dels llocs que mes ens ha agradat del que portem de viatge.... segur k a vos tb us encantaria! es respira un aire especial, una energia super tranqui i positiva que et fa prendre`t la vida duna manera diferent que ja thi quedaries a viure alla entre riuents, montanyes, cascades, casetes bonikes, estones de circ, cervesetes a la plasa, escoltant musica en directe, admirant el treball dels artesans... i si a sobre coneixes gent super maca doncs encara millor!
nomes arribar al poble vam coneixer una mallorquina i una madrilenya que anava amb el seu novio alemany i ross amb rastes jejejej doncs ens van dir que havien aconseguit un chanchullo de casa on pagaven una miseria i si podien kedar una setmana! total k ja vam anar a coneixer al noiet de la casa i ens vam poder kedar a la seva habitacio k ell marxava una setmana a fer de guia amb uns yankees! de puta mare! veieu quina caseta mes mona?? jejejej doncs alla vam acabar nosaltres, mes una madrilenya, mes una colombiana i dos alemanys mes... aixo sense contar k cada nit la caseta es convertia com en el centre del poblet i apareixien guies, amics de guies... jejejej i fiestaaaa! de tranquis xo beeen guay! ja que durant el dia com podeu veure feiem excursionetes i el cuerpo se resentia! encara k erem dels mes domingueros de la comarca! ens llevavem dora pero fins k no ens posavem tots dacord sens feien es 12 o la 1 i sortiem a ple soool amb xancles i a lo loko jajajaja segur k feiem riure des de fora! pero realment vam veure llocs molt macos!!!
vam marxar de chapada i vam anar cap a Arembepe amb la Yolanda (mallorkina, que te el novio alla treballant) i tambe amb la Susana (madrilenya) amb el seu novio k esta a Salvador estudiant percussio! total, tres dies a la aldea hippie k de hippie no en te gaire pero viviem sense llum ni aigua... aixi k a seguir la llum del sol! llevarse a les 6o 7 i a les 10 o 11 de la nit al llitet jejejej entre aquest temps doncs platgeta, riu, bons menjars a la llenya, domino, acrobacia, passejos... vaya k tampoc ens vam aborrir! i dsp doncs voliem anar a Boipeba, una illeta molt maca aki aprop epro va comensar a ploure i vam decidir kedarnos dos o tres dies mes a salvador amb aquests amiguets... fiestecita i despedida duns dies molt macos!!! ara ens fa pena i tot abandonar aquest lloc i aquesta geeent! pero el viaje continua, Maceio i la gracielda ens espereeen :) i despres natal i tota la gent de làltre vegada! quiina emocioooooooo!!!

un petonaaas amors! cuideuvosssss


Um comentário:

  1. les fotos son molt xules ainhoa, les he vist totes pel fbook.
    Espero que el viatge continui be i per lo previst. M'encanta seguir les 'cròniques'. No deixxeu d'escriure!!.
    Un petó ben maco

    ResponderExcluir